Jaap Majoor

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Jaap Majoor

Jaap Majoor (1941) heeft een voorliefde voor olieverf en richt zich graag op de essentie van de natuur. Hij gebruikt daarbij kleuren zoals iedereen die buiten kan ervaren. Hoewel sommigen zijn werk expressionistisch noemen, ziet Jaap zichzelf vooral als colorist. Zijn kleurgebruik en vlakverdeling zijn karakteristiek voor zijn werk. Dit weerspiegelt ook in zijn werken na zijn bezoek aan Rome.

 

Hij volgde achtereenvolgens de Nationale schildersschool in Utrecht, De Gooische Academie in Laren en de Nieuwe Akademie in Utrecht. Zijn inspiratie vindt hij in de natuur maar ook in monumenten. Ook de ervaring van de enorme wijdsheid van het landschap in de Franse Aisne, de rust en de ruimte, zijn van invloed op zijn werk.

 

Bekijk het fotoboek van Jaap. Hier kunt u zien welke van zijn werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl

 

Jaap werkt ook in opdracht. U kunt een bericht voor hem achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan zijn eigen site.

 

Het atelier van Jaap is alleen op afspraak geopend. La Sablonniere Jeantes, tel: 0323983811

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2017 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •