Ria Keemink

Art en France

L'Art et l'Art de vivre

Ria Keemink

 

Geboren en getogen in Rotterdam kwam Ria Keemink via andere delen van Nederland uiteindelijk in Frankijk terecht. Sinds 2007 woont zij met haar man in het prachtige regionale natuurpark de Morvan. Van jongs af heeft ze graag getekend en geschilderd, maar pas zo'n 12 jaar geleden is ze serieus begonnen met aquarelleren. Dit bleek haar grote passie te zijn.

 

In de Saone et Loire, een prachtig gedeelte van de Bourgogne heeft ze haar thuis gevonden. Ze vindt er de inspiratie voor haar aquarellen, in de natuur, in haar directe omgeving. Het wonen op het Franse platteland zorgt voor de rust in haar hoofd die nodig is voor het schilderen. Ook het werk van andere kunstenaars zoals Alvaro Castagnet en Joseph Zbukvic zijn een grote inspiratiebron. Ze is autodidacte hoewel ze in het verleden wel cursussen en workshops volgde in Nederland, Frankrijk en Engeland. Haar stemming bepaalt haar kleurenschema.

Bekijk het fotoboek van Ria. Hier kunt u zien welke van haar werken te koop zijn en vindt u alle informatie over materiaal, afmetingen en prijzen. U kunt ook mailen naar info@art-en-france.nl

 

Ria werkt niet in opdracht. U kunt een bericht voor haar achterlaten in ons Gastenboek. Of breng een bezoek aan haar eigen site.

 

Het atelier van Ria is niet geopend voor bezoek. 23, rue de la Vallee, 71550 Cussy-en-Morvan. Tel: 0385546270.

 

Terug naar menu

 

Art-en-France © 2018 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Art-en-France •